remove_red_eye 862
favorite_border 28

Πως να κάνετε τηλεφωνικό σεξ σε σχέση εξ αποστάσεως

Το να βρίσκεσε σε σχέση από απόσταση δεν είναι εύκολο. Πρέπει να κάνετε κάποιες παραχωρήσεις, να συνειδητοποιήσετε ότι οι περισσότερες νύχτες το Σάββατο ο σύντροφός σας δεν θα είναι κοντά σας, και περιλαμβάνει επίσης πολλά, και θέλω να πω πολλά θέματα, εμπιστοσύνης. Αυτό που χρειάζονται οι σχέσεις μεγάλων αποστάσεων, ειδικά αν θέλετε να διατηρήσετε τη δύναμη της σεξουαλικής οικειότητας ισχυρή, είναι οι επαρκείς ποσότητες τηλεφωνικού σεξ. Στην αρχή, η ιδέα του τηλεφωνικού σεξ, ειδικά αν ποτέ δεν έχει περάσει από το μυαλό σας, μπορεί να φαίνεται ανόητη. Το να γνωρίζεις τι να πεις στο τηλεφωνικό σεξ δεν μπορεί να έρθει από μόνο του. Και αν οραματιστείτε μόνος σας στον καναπέ μιλώντας βρώμικα στο σύντροφό σας στο τηλέφωνο, με το χέρι σας να βρίσκεται στα σκέλια και η λάμψη της τηλεόρασης είναι το μόνο φως στο δωμάτιο, τότε το αντιλαμβάνεστε εντελώς λάθος.

Έχουν αλλάξει πολλά πλέον στο τηλεφωνικό σεξ. Εκτός αυτού, ποιο είναι το νόημα να μιλάς βρώμικα και να αγγίζεις τον εαυτό σου, αν δεν μοιράζεσαι την εικόνα με τον σύντροφό σου; Σίγουρα, μπορείτε να το κάνετε με τον παλιομοδίτικο τρόπο, αλλά όλοι αγαπούν μια μικρή οπτική διέγερση για να αυξηθεί το ερέθισμα.

Αν βρίσκεστε σε μια σχέση από απόσταση και δεν έχετε ακόμα απολαύσει τα θαύματα του τηλεφωνικού σεξ, τότε είναι καιρός να δώσετε προσοχή. Εάν δεν μπορείτε να βρίσκεστε από κοντά με τον σύντροφό σας, θα πρέπει τουλάχιστον να προσπαθήσετε να κρατήσετε τον εν λόγω σεξουαλικό δεσμό ζωντανό μέσω της δύναμης των λέξεων, με πραγματικά βρώμικες λέξεις. Επιτρέψτε μας να σας βοηθήσουμε σε αυτό.

1. Βρείτε έναν καλό χρόνο που λειτουργεί και για τους δυο σας

Το τελευταίο πράγμα που θέλει ένας από εσάς είναι ένας συγκάτοικος να περπατάει ή να σας διακόπτει. Αποφασίστε για μια ώρα για την καυτή, βρώμικη ημερομηνία της ομιλίας σας και συμφωνήστε ότι δεν θα αφήσετε τίποτα που μπορεί να έρθει να διακόψει αυτό που κάνετε. Και οι δύο πρέπει να είστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και παρόντες.

2. Προετοιμάστε την τεχνολογία σας

Είτε χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας, τον υπολογιστή σας είτε οποιαδήποτε άλλη συσκευή που πιστεύετε ότι είναι καλύτερη, βεβαιωθείτε ότι το έχετε φορτίσει. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να λάβετε μια ειδοποίηση ότι έχετε μόνο 10% μπαταρία στο τηλέφωνο. Βλακεία.

3. Ορίστε τη διάθεση

Ενώ η λάμψη της τηλεόρασης από το The Daily Show δεν είναι εντελώς κακή ιδέα, θέλετε να κάνετε τον εαυτό σας να αισθάνεται σέξι, όχι ανόητος. Είναι δύσκολο να συγκεντρωθεί και να νιώθει πραγματικά ζεστός όταν ο Jon Stewart βρίσκεται στο παρασκήνιο και ξαπλώνει ξανά ο Donald Trump. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα κλιπ του Donald Trump στην οθόνη και οποιαδήποτε διέγερση που αισθάνεστε θα διαλυθεί αμέσως.

Αντ ‘αυτού, βάλτε σε κάτι που σας κάνει να αισθάνεστε σέξι, χαμηλώστε τα φώτα, πάρτε μερικά κεριά και ενεργοποιήσετε τη μουσική σας … ή ό, τι είναι αυτό που σας ενθουσιάζει.

4. Χρησιμοποιήστε Dirty Words

Το τηλεφωνικό σεξ είναι όλα σχετικά με τις λέξεις που επιλέγετε, έτσι θέλετε να αναφέρετ εκείνες που θα έχουν αντίκτυπο. Χρησιμοποιήστε λέξεις που θα σας κάνουν να αισθανθείτε σέξι. Εάν ο “κόλπος” σας κάνει να αισθανθείτε σαν να είστε στο γυναικολόγο, τότε πείτε “μουνί” αντ ‘αυτού. Αν η συζήτηση για το “παλλόμενο πέος” του συνεργάτη σας δεν σας φτιάχνει, τότε επιλέξτε κάτι πιο ερεθιστικό

5. Επιλέξτε να έχετε μια πραγματική συνομιλία

Είναι υπέροχο να πείτε στο σύντροφό σας όλα τα πράγματα που θέλετε να κάνετε. Δίνεις λίγο, τότε δίνουν λίγο. Θέλεις να έχεις διάλογο, να έχεις ένα σέξι διάλογο, αλλά θέλεις να ανεβάσεις την διάθεση του συνομιλητή με τα βρώμικα σου λόγια.

6. Αγγίξτε τον εαυτό σας και δώστε στον συνεργάτη σας τις λεπτομέρειες

Γιατί πρέπει! Και όταν το κάνετε, ενημερώστε το συνεργάτη σας ότι έχετε ακριβείς λεπτομέρειες. Τρίβετε την κλειτορίδα σας; Βρίσκοντας το σημείο G σας ενώ φαντάζεστε ότι είναι τα δάχτυλά τους μέσα σας; Να είστε λεπτομερείς. Πείτε τους ακριβώς πώς αγγίζετε τον εαυτό σας και ζητήστε τους να σας πουν πώς αγγίζουν τον εαυτό τους.

7. Χρησιμοποιήστε Visuals

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο όταν μιλάτε βρώμικα και βλέπετε το πρόσωπο του συνεργάτη σας. Πάρτε τη διαδρομή των selfie, στέλνοντας φωτογραφίες από αυτά που κάνετε ανάμεσα σε όλα αυτά τα βρώμικα λόγια. Οι γυναίκες μπορεί να μην χρειάζονται οπτική διέγερση όσο οι άνδρες, αλλά βλέποντας τον σύντροφό σας να απολαμβάνει είναι πάντα καυτό.

8. Μην φοβάστε να έρθετε σε οργασμό (και να είστε εκφραστικοί γι ‘αυτό)

Αν και το σημείο του τηλεφωνικού σεξ είναι να κρατήσει τη σεξουαλική πλευρά της σχέσης σας ζωντανή, δεν σημαίνει ότι πρέπει να τελειώσει σε έναν οργασμό. Αν όμως αισθάνεσθε ότι έρχεται ένας οργασμός, αγκαλιάστε τον και φωνάξτε γι ‘αυτό. Εάν δεν χρησιμοποιείτε το FaceTime, ο σύντροφός σας δεν πρόκειται να ξέρει ότι τελειώνετε αν δεν το αναφέρετε! Δεν υπάρχει τίποτα λάθος να είναι λίγο πιο δραματικό από το συνηθισμένο όταν έρχεστε σε οργασμό κατά την διάρκεια του τηλεφωνικού σεξ, επειδή θέλετε να βεβαιωθείτε ότι ο συνεργάτης σας το γνωρίζει.

9. Επαναλάβετε

Όχι ότι πρέπει να σας το πούμε, αλλά η πρακτική είναι τέλεια. Όσο περισσότερο τηλεφωνικό σεξ κάνετε, τόσο καλύτερα καθώς εσείς και ο σύντροφός σας θα το απολαμβάνετε καλύτερα, και οποιαδήποτε δυσφορία ή νεύρα που αισθανθήκατε στις πρώτες ημέρες θα διαλυθούν. Θα διαπιστώσετε ότι θα είστε πραγματικά σε θέση να συνδυάσετε τη γλώσσα και την τεχνική, και ακόμη και την άσχημη πλευρά σας να λάμψει.

Πηγή.

Leave Comment

message
email
person